Le Lelei o le Fefaʻatauaʻiga ma se Faʻatauga Maʻa Faʻalenatura Faʻalagolago: A MorningStar Review

Le Lelei o le Fefaʻatauaʻiga ma se Faʻatauga Maʻa Faʻalenatura Faʻalagolago: A MorningStar Review

O le maa masani o le filifiliga sili lea pe afai e te manaʻo e tuʻuina atu i lou fale se faʻataʻitaʻiga o le vasega ma le atamai.E fa'afefea la ona e iloa po'o ai e fa'atuatuaina pe a tele naua fa'atau oloa?Ole fofo ole MorningStar.Latou te tu'uina atu le tele o oloa pito i luga e mafai ona liua so'o se nofoaga i se galuega matagofie o se tasi o tu'uina atu ma'a sili ona fa'atuatuaina.I totonu o lenei tusiga, o le a tatou vaʻavaʻai i faʻamanuiaga o le galulue faʻatasi ma se tagata faʻatau taʻutaʻua pei o MorningStar ma iloilo nisi oa latou oloa mataʻina!

 faigofie2122

O a ni aogā e te fa'amoemoeina mai le galulue fa'atasiMorningStar?

Feagai ma se faatuatuainafa'atau ma'a fa'anaturae mafai ona i ai le tele o tulaga lelei, e pei o:

 

- O oloa e tulaga ese le lelei

- lagolago fa'apolofesa ma fautuaga

- taugofie nai lo oloa tutusa i isi nofoaga

 

O se tasi o fa'atau oloa sili ona fa'atuatuaina o ma'a fa'anatura i luga o le maketi, MorningStar ei ai se fa'amaumauga umi o le ofoina atu o oloa fa'apitoa i tau taugofie.I le taimi atoa o le poloketi, o la latou 'au o tagata tomai faapitoa e avanoa e ofoina atu le faʻatonuga ma fesoasoani, faʻamautinoa o le oloa mulimuli e fetaui ma ou manaʻoga tonu.

 

Aisea e te filifilia ai le MorningStar mo ou mana'oga ile ma'a masani?

Talu mai lona faʻavaeina i le 1978 MorningStar o se faʻasalalauga faʻapitoa o maʻa masani.Latou te ofoina atu le tele o ituaiga o oloa, e pei o slabs, tiles, ma fata pito i luga.E mautinoa lona lelei, ma o latou mea e maua mai i le lalolagi atoa.

 

O sootaga mau a MorningStar ma fale eli mai ai a latou meafaitino o se tasi lea o itu taua o le galulue faatasi ma i latou.Ole mea lea e mafai ai ona latou fa'amautinoaina fa'amautu, oloa maualuga maualuga ile latou laina atoa.

 

Ona o le tomai ma le malamalama o le latou auvaa faʻapipiʻi i maʻa masani, o le a maeʻa vave ma saʻo lau poloketi.E le gata i lea, latou te ofoina atu le tele o auaunaga, e aofia ai fautuaga mamanu ma galuega faʻamaonia.

 

O le MorningStar o le filifiliga sili lea pe afai o loʻo e suʻeina se maʻa masani faʻapitoa e tuʻuina atu oloa ma auaunaga pito i luga.

Fa'ai'uga

O le galulue fa'atasi ma se tagata fa'apitoa e tu'uina atu ma'a fa'anatura e taua tele pe a fai lau fa'aiuga.O se tasi o ia pisinisi e ofoina atu auaunaga sili, ma o lona igoa o le MorningStar.E leai se mea e le talisapaia e uiga i lenei puna, mai le tele o filifiliga o maa ia latou tagata faigaluega malamalama.MorningStar e tatau ona avea ma au filifiliga muamua pe afai o loʻo e suʻeina se maʻa masani e tuʻuina atu ia te oe oloa ma auaunaga sili.Faafetai mo le faitau!


Taimi meli: Me-15-2023